Ny Kunde

Når man går med byggetanker

er der ofte en masse ubesvarede spørgsmål, samt en masse mere eller mindre usammenhængende ideer til det færdige resultat.

Det kan være svært at få alle tanker og ideer til at gå op i en højere enhed og forestille sig det endelige resultat, samt ikke mindst at videreformidle ideer og tanker til familien, venner eller vigtigst af alle, de håndværker der skal virkeliggøre drømmene.

Uanset om det drejer sig om ombygning, nybygning, renovering eller tilbygning kan Kahusdesign være behjælpelig som både rådgiver eller designer. Vi lægger vægt på god kommunikation, så drømmene bliver til virkelighed inden for de opstillede økonomiske rammer.

Vi er altid villig til at tage en uforpligtende samtale, hvor bygherren får mulighed for at fremlægge tanker og ideer. Herefter kan det videre forløb aftales. Det er vores mål, at skabe den bedst tænkelige løsning ud fra bygherrens ønsker og drømme, samt andre givne rammer.

Attraktive grunde til salg i Vridsted

På Præstetoften i Vridsted er der udstedt en række grunde. Har du interesse i en af grundene, kan vi være behjælpelig med tegninger, ideer og rådgivning til dit projekt, med et stort lokalkendskab. Ring og hør nærmere og få et godt tilbud.